Als Chef Gerant ben je verantwoordelijk voor het beheer van een keuken binnen het senior segment.
Je bent verantwoordelijk voor het beheren, coördineren, controleren en bijsturen van de dagelijkse operationele werking
Je staat in voor de praktische organisatie, uitvoering en controle van de werkzaamheden
Je bent eindverantwoordelijke voor de productie van ongeveer 120 maaltijden ( de maaltijden worden bereidt in warme lijn, de bewoners komen in de cafetaria eten, broodmaaltijden op kamer plateau
Je waarborgt de naleving van richtlijnen i.v.m. productie (keukenactiviteiten), dienstverlening, kwaliteit & hygiëne
Je bent de financiële beheerder van uw uitbating voor zowel de Food-Cost en Non-Food Cost
Je staat in voor de bestellingen via onze interne Click ’n Buy systeem
Je werkt met een keukenteam van de klant
Je neemt deel aan de bewonersraad, de menucommissie en de staff vergaderingen
Je geeft aanwijzingen en instructies, motiveert, evalueert en begeleidt deze medewerkers
Je verzamelt de prestaties van het keukenteam en registreert deze
Je zorgt voor de oppuntstelling en de opvolging van de HACCP procedures
Je volgt een zero risk mindset en doet geen compromissen op het gebied van veiligheid. Of het nu gaat om jouw veiligheid, die van jouw collega’s, consumenten, klanten of een andere partij
Jouw profiel
Je beschikt over een hotelschooldiploma en minimum 3 jaar ervaring in een gelijkaardige functie
Je hebt een ruime en relevante ervaring in de organisatie van een keuken
Je spreekt zeer goed Nederlands
Je hebt het nodige enthousiasme en motivatie om aan de slag te gaan in deze afwisselende functie
Dankzij je persoonlijkheid en je ervaring op vlak van People management kan je je werknemers coachen en motiveren alsook goede contacten leggen met de klanten en contactpersoon.
Je bent sterk in het plannen & organiseren van je eigen werk
Je bent dynamisch, sociaal en flexibel
Je bent klantgericht, vriendelijk en commercieel
Je hebt een goede kennis van informatica
Je bent op de hoogte van de HACCP-wetgeving
Je bent iemand die zelf zijn verantwoordelijkheden opneemt
Je bent een teamplayer - One Team Approach
Het naleven van de werkprocedures en de regels voor hygiëne en voedselveiligheid controleren
De bereiding van de gerechten superviseren
Het dresseren en de opmaak van borden of schalen uitvoeren of controleren
Gerechten bereiden: Grootkeukenbereidingen
De voorraad opvolgen, tekorten vaststellen
Bestellingen plaatsen
De activiteiten van het personeel controleren
De planning van het keukenpersoneel opstellen volgens de verwachte drukte en de voortgang van de voorbereidingen
De voedingsmiddelen controleren op versheid en bereiding
Stalen nemen voor de hygiënische dienst
Gerechten bereiden: Europees
Het budget van de keuken opvolgen (omzet, ratio, marge, ...)
Aanbod
Een boeiende functie in een dynamische en gezonde organisatie met een sterk accent op opleidingskansen en doorgroeimogelijkheden.
Werkplaats gevestigd in
Lochristi
Een specifieke integratie
Een voltijds contract van onbepaalde duur. Je werkt van maandag tot vrijdag in een uurrooster van 6u30-14u06
Een aantrekkelijk salaris aangevuld met extralegale voordelen
Een aangename werkomgeving binnen een gemotiveerde ploeg